Social Icons

sâmbătă, 17 mai 2014

La multi ani Danone!!

Danone Romania a implinit 15 ani pe 15 mai si cu aceasta ocazie le urez multi inainte!! 15 ani in care ne-au oferit multe produse lactate gustoase si sanatoase , astfel ajungand pe primul loc in Romania .


Pentru ca o aniversare trebuie sarbatorita cu imbunatatiri , cei de la Danone au schimbat putin siteul , venind cu un nou design accesibil si calitativ .  
Pe noul site gasim toate produsele Danone cu tot cu informatiile nutritionale si ingredientele produselor . In plus ni se arata cum se face iaurtul de la prima la ultima etapa.  
Designul este curat, s-au pastrat culorile distinctive brandului Danone . 
Mi-a facut o deosebita placere sa vad ca Danone se implica in diferite campanii , este intotdeauna placut sa descoperi ca unul din brandurile preferate se implica si ajuta comunitatea. 
O sa observati ca siteul se incarca foarte repede si este usor de navigat. 

Desi imi place siteul , as adauga inca o sectiune cu idei de mic dejun / gustari cu produsele Danone . Cred ca traficul siteului ar creste . 

Va invit sa vizitati siteul www.danone.ro si sa va spuneti si voi parerea !  Dragii mei colegi bloggeri , va puteti inscrie si voi in aceasta campanie Danone aici . Cred ca puteti oferi un feedback sincer ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates