Social Icons

miercuri, 21 mai 2014

Dermaspray si Zeoderm - pentru pielea cu probleme


DermaSpray Intensive

Trataţi afecţiunile pielii cu DermaSpray Intensive!
Suferiţi de eczeme, psoriazis, dermatită, urticare, aveţi pielea uscată sau mâncărimi? Preluaţi controlul asupra lor cu DermaSpray Intensive!
DermaSpray Intensive este o soluţie simplă, uşor de folosit, eficientă şi 100% naturală.
DermaSpray Intensive nu conţine steroizi, parabeni sau substanţe chimie. Este 100% natural şi poate fi folosit de către oricine cu vârsta de peste 12 luni.
DermaSpray Intensive are o formulă naturală, unică, ce conţine vitamine, minerale şi uleiuri, ce vor acţiona imediat asupra afecţiunilor dumneavoastră. Imediat după aplicare veţi simţi un efect de calmare şi uşurare a usturimii pielii şi de regenerare. Spray-ul lichid pătrunde adânc în piele şi calmează şi tratează afecţiunile de care suferiţi.
2-3 aplicări pe zi asupra zonei afectate sunt suficiente pentru a trata problema, iar flaconul de 50 ml este suficient pentru 400 de aplicări. Nu trebuie decât să agitaţi flaconul şi să aplicaţi spray-ul în zona afectată. Nu este necesar să masaţi zona după aplicare. Astfel, veţi evita infectarea cu bacterii a zonei respective.
Ingrediente
Apă, vitamine şi minerale, minerale din Marea Moartă, glicerină vegetală, ulei de cătină albă, ulei de arbore de ceai australian, ulei esenţial de arbore ericifolia, ulei de eucalip, ulei de manuca, ulei de lemn de santal, ulei de arbore de lămâi, ulei de mentă, ulei de levănţică, ulei de rozmarin, ulei de germeni de grâu, ulei de Aloe-Vera, ulei de Floarea-Soarelui

Mame mea sufera de psoriazis de aproximativ 18 ani, face tratament lunar cu produse speciale pentru aceasta boala insa am vrut sa incerce si aceste doua produse : Dermaspray si Zeoderm . Eram constienta ca nu are cum sa-i vindece psoriazisul pentru ca este o boala care reapare mereu . 
Ea a spus ca au ajutat-o , le-a folosit cand a fost 2 zile pe drum in masina si i-au controlat mancarimea. Crema i-a hidratat pielea si nu a simtit nici o durere ( uneori o doare zona afectata , cand nu foloseste produse speciale pielea ii e foarte uscata)
Nu a avut nici o reactie alergica , nu a avut neplaceri cauzate de spray sau crema . 
Cel mai mult i-a placut crema .

Zeoderm

Cremă reparatorie și hidratantă

Zeoderm este cel mai bine folosit, ca adjuvant pentru DermaSpray Intensive sau Gentle, când suprafața pielii este, în special, crăpată sau deteriorată.

Rezultatele produsului Zeoderm sunt dovedite! Este una dintre cele mai eficiente si practice soluții ale noastre, împotriva cazurilor severe de eczeme, psorizis, dermatite și a altor probelme ale pielii.
Zeoderm, cremă reparatorie și hidratantă se absoarbe rapid, este nelipicioasă și penetrează celulele deteriorate ale epidermei, adânc, pentru o hidratarea maximă. Unul dintre principalele ingredientele active ale lui Zeoderm sunt mineralele naturale, găsite în forma nano.
Ingredientul patentat Zeoma Z generează zeoliți tribo activați mecanic, Zeoma Z a fost clasificat drept produs medical clasa I, pentru îngrijirea pielii și a rănilor.

Ce este Zeoma Z?

Zeoma Z este format din minerale vulcanice, micro porice silicate (zeoliți) care sunt non alergenice și non toxice. Zeoderm conține de asemenea, minerale silicate care sunt esențiale atât pentru corpul uman cât și pentru piele, dar din nefericire, nu sunt produse de corpul uman, așa că trebuie obținute prin alte metode. Prezența acestei minerale vitale, în conținutul Zeoderm, este extrem de benefică pentru celulele deteriorate, uscate, inflamate sau iritate ale pielii și pentru țesuturile conjunctive.
Ingrediente
Apă, Silicea (Zeoma Z - zeoliti tribo activați mecanic), Glicerină vegetală, Ulei din semințe de in, Ulei de limba mielului, Ulei de măsline, Ulei de jojoba, Uree, Ulei de ricin, Ulei de geranium, Ulei de trandafir. 
Crema am folosit-o si eu , m-a impresionat prin faptul ca mi-a lasat pielea fina ca de bebelus. 
Imi plac ingredientele ei , consistenta , hidratarea intensiva si calmarea mancarimii sau a iritatiilor de pe piele.  Cred ca aceasta crema este foarte buna si daca aveti pielea foarte uscata chiar daca nu suferiti de nici o afectiune.  Eu m-am ars putin la soare si am folosit-o iar usturimea a disparut relativ repede .
Cred ca ambele produse sunt bune dar s-a exagerat putin in descriere la ceea ce pot face.  Poate la dermatita ar face fata cu brio dar psoriazisul cu siguranta nu-l vor vindeca.
Ambele produse le gasiti pe www.telestarshop.ro la pretul de 69 RON.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates